Toy Factory team building fun activity

Toy Factory Maak speelgoed voor kansarme jongeren

Overview

 • 2 hours - 3 hours
 • Indoors
 • Collaborative
 • Minimum: 10
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Maak een proces, bouw een team en help een kind in nood. Toy Factory is een nieuw Corporate Social Responsibility concept met focus on efficiëntie en creativiteit.
Toy Factory Logo

Program outline

Efficiënte productie lijnen en kwaliteitscontrole zijn nodig om te voldoen aan de klantspecificaties. Bij Toy Factory kunt u zien hoe uw collega's zich verenigen terwijl ze projectmatig aan een lopende band taken uitvoeren en hun talent inzetten voor de productie van speelgoed voor kansarme jongeren.

Of het nu tijdens een breakout sessie op de een conferentie of op de werkplek van het bedrijf plaatsvindt, Toy Factory is een flexibele en nieuwe benadering op teambuilding die het geweten van een gemeenschap hooghoudt.

Voorzien van een tas met gekke houten onderdelen worden teams uitgedaagd om componenten te combineren en een reeks kwalitatief hoogwaardig kinderspeelgoed te produceren. Driedimensionale blauwdrukken begeleiden de deelnemers door het proces en beschrijven een hele reeks speelgoedontwerpen.

Niet alleen de kwaliteit van het resultaat is belangrijk, maar succes in Toy Factory wordt ook gemeten aan het voor de deadline leveren van de goederen. Teams moeten samenwerken om op schema te blijven.

Tijdens de planning moet de groep onderdelen identificeren, de doorloop beheren, individuele verantwoordelijkheid nemen en een productielijn vormen. Zodra de kwaliteit is gecontroleerd, worden het speelgoed vervolgens creatief versierd met bedrijfskleuren of merkkleuren als de klant hiervoor heeft gekozen.

In de tweede fase zijn enkele out of the box denkwijzen vereist, omdat teams ook boeiende en educatieve spellen met behulp van het nieuw geassembleerde speelgoed moeten maken. Dankzij een leuke informele finale kan elk team om de beurt het podium betreden en unieke activiteiten demonstreren die de speelwaarde van hun speelgoed maximaliseren.

Het speelgoed en alle spelmaterialen worden allemaal gedoneerd aan de kinderliefdadigheidsinstelling, -school of -tehuis.

Learning and development outcomes

Creëer efficiënte productielijnen en kwaliteitscontrolesystemen om klanttevredenheid te bereiken in een praktijk situatie. U krijgt niet alleen inzicht in klantenservice kwesties, maar het speelgoed dat u maakt heeft invloed op uw echte eindklanten - kinderen in nood.

Corporate Social Responsibility ideas Corporate Social Responsibility Logo

Toy Factory werd specifiek ontwikkeld met CSR in gedachten. Om te zien hoe andere activiteiten in een CSR-context gebruikt kunnen worden, bezoekt u onze CSR-pagina met behulp van de onderstaande knop en onderzoekt u de koppelingen naar de vermelde teambuildingsactiviteiten.

 Zie CSR teambuilding activiteiten

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Corporate Responsibility
 • Cross Functional co-operation
 • Exploring Excellence
 • Practical leadership
 • Project planning
 • Stimulating Creativity
 • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.