Tree-Mend-Us Team Building Corporate Social Activity

Tree-Mend-Us Ontdek de plek om een boom te planten!

Overview

  • 2 hours - 4 hours
  • Outdoors
  • Collaborative
  • Minimum: 8
  • Maximum: Unlimited

View photos

Een missie om bomen te planten met positieve sociale resultaten die ook goed zijn voor het milieu.
Tree-Mend-Us Logo

Program outline

Tree Mend Us is een uitdaging waarbij teams overal heen gaan om een reeks leuke uitdagingen, quizvragen over het milieu, foto-uitdagingen, evenals jacht op jonge bomen te voltooien alsmede virtuele of fysieke bomen te planten. Deze eco-schattenjacht is een leuke en motiverende activiteit die teams door tastbare resultaten verenigt! Tree-mend-us komt tot leven met onze high-tech speurtocht-app Go Team. Gewapend met een gouden schop, blad met jonge boompjes en een hoop aanwijzingen, worden teams uitgedaagd om vooraf opgestelde locaties op te sporen. Deelnemers vieren succes door bomen te planten in gebieden waar ze gewenst zijn.

Learning and development outcomes

Teams moeten samenwerken om leuke uitdagingen en quizvragen te voltooien om vooraf vastgestelde locaties te vinden. En bovendien, onderzoek toont aan dat wanneer mensen samenwerken voor sociaal of ecologisch welzijn, ze zich verbonden voelen. Bomen planten, vooral in een gemeenschappelijke ruimte die de deelnemers kennen, zorgt voor een blijvende herinnering en zorgt voor een blijvende verandering in hun omgeving, waar ze trots op kunnen zijn dat ze voor een positieve impact hebben gezorgd. Tree-Mend-Us heeft ook fantastische gezondheids- en welzijnsvoordelen als iedereen naar buiten gaat en actief bezig is. Bovendien vestigt het bewustzijn en aandacht op milieukwesties, waardoor deelnemers zich kunnen realiseren dat een groot project de som is van kleine acties.

Corporate Social Responsibility ideas Corporate Social Responsibility Logo

Tree-Mend-Us is specifiek ontwikkeld met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in gedachten en het heeft niet alleen betrekking op het hebben van een positieve invloed op het milieu door bomen te planten. Milieuquizzen verbeteren ook de kennis en het bewustzijn van deelnemers, wat hen ertoe aanzet om verder na te denken over de impact die ze op de planeet hebben in hun dagelijkse leven. Als toegevoegde bonus kunnen op het milieu gerichte B1G1-liefdadigheidsinstellingen worden opgenomen in het evenement voor een nog grotere en grotere impact.

View photos

Overview

Key Business Benefits

  • Corporate Responsibility
  • Fun & Motivation
  • Team Dynamics
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.