Boom Time corporate team building program

Boom Time Muzikale conferentie ijsbreker

Overview

  • 10 minutes - 30 minutes
  • Indoors
  • Collaborative
  • Minimum: 20
  • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Een unieke en high-tech muzikale teambuildingsactiviteit om hernieuwde energie in een conferentie te blazen en teams te verenigen. Als een congres of conferentie een opfrisser nodig heeft, kies dan voor Boom Time!
Boom Time Logo

Program outline

Boom Time is een unieke conferentie-ijsbreker of energizer die teams verenigt terwijl ze adrenaline-opwekkende muziek maken. Deze aanstekelijke ijsbreker transformeert elke vergaderruimte in een kleurrijk, ritmisch orkest waar iedereen enthousiast van wordt en door gestimuleerd wordt. Het is net Guitar Hero op steroïden!

Deelnemers aan de conferentie maken samen muziek met Boomwhackers. Wat is een Boomwhacker? Boomwhackers Percussie Tubes zijn lichtgewicht, holle, kleurgecodeerde plastic buizen, die afhankelijk van hun lengte een muzikale toonhoogte produceren.

Gewapend met een Boomwhacker volgen conferentiedeelnemers een high-tech visuele interface die hen begeleidt om samen met de andere deelnemers een vurige symfonie van muziek te genereren. De visuele interface geeft kleurgecodeerde blokken weer op een groot scherm. Deelnemers gebruiken timing en teamwerk om op hun buizen te slaan en muzieknoten te maken elke keer wanneer een gekleurd blok een toets raakt. Naarmate het evenement vordert, neemt zowel het tempo als de complexiteit toe; blokken bewegen sneller en teams moeten krachtiger reageren om het ritme in een opzwepend crescendo op te bouwen.

Boom Time is een goedkope, kosteneffectieve manier om teams enthousiast te krijgen en een conferentie hernieuwde energie te geven. 

Learning and development outcomes

Boom Time is wereldwijd succesvol gebleken in het op gang brengen van conferenties en een gevoel van opwinding en eenheid in een team genereren. Omdat betrokkenheid van alle individuen en samenwerking als een groep nodig is, voedt deze teambuildingsactiviteit openheid en teamwerk. Het is gewoon een geweldige manier voor mensen om te ontstressen en plezier te maken met hun collega's.

Ieder congres of conferentie kent momenten waar Boom Time de ideale energizer zou kunnen zijn.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

  • Cross Functional co-operation
  • Energising a conference
  • Fun & Motivation
  • Team Dynamics
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.