Fever Pitch Fun Icebreaker Activity

Fever Pitch Creëer een soundtrack bij een voetbalwedstrijd

Overview

  • 10 minutes - 30 minutes
  • Indoors
  • Competitive and Collaborative
  • Minimum: 30
  • Maximum: Unlimited

View photos

Ervaar de passie van internationaal voetbal en breng de emotie van een grote sport naar uw conferentie.
Fever Pitch Logo

Program outline

Fever Pitch is een leuk en flexibel hulpmiddel waarmee deelnemers worden uitgedaagd om hun eigen soundtrack te creëren als begeleiding van een belangrijke voetbalwedstrijd op een groot scherm.

De groep bestaat uit twee teams: rood en blauw. Onder leiding van een enthousiaste "coach" worden de teams geleid door een reeks voetbalfragmenten, elk met zijn eigen geluid. Delen van het publiek zijn op afroep verantwoordelijk voor het reproduceren van deze geluiden en, belangrijker nog, in harmonie met hun team.

Zowel de stembanden als fysieke acties worden gebruikt om de geluiden na te bootsen, inclusief het fluiten voor de aftrap, geluid van bal tegen schoen, "Ooh" van een gemist schot, geluid van de bal op de borst, klap van de bal tegen de paal en, natuurlijk, de waanzinnige Zuid-Amerikaanse uitroep "Goaaaaal" als de bal de achterkant van het net raakt!

De uitdaging wordt groter naarmate elk team een toenemend geluidsbereik krijgt toegewezen om de wedstrijd te begeleiden, inclusief hartstochtelijk gezang vanaf de tribunes. Elk scenario wordt gerepeteerd onder begeleiding van de teamcoach.

De reeks clips bereikt zijn hoogtepunt, de Fever Pitch, als de wedstrijd in een climax eindigt bij een penalty shootout. Het winnende team viert haar succes door een Mexicaanse Wave in de ruimte uit te voeren.

Fever Pitch is snel, fysiek en zeer vermakelijk en is ontworpen om uw publiek te engageren, te activeren en te ondersteunen terwijl het een glimlach op hun gezicht tovert.

Na afloop is iedereen weer voorzien van niewe energie in afwachting van het volgend onderdeel!

Learning and development outcomes

Snel, fysiek en zeer vermakelijk, Fever Pitch is ontworpen om uw publiek te engageren en om een glimlach op hun gezichten te toveren. Fever Pitch stimuleert creativiteit en spontaniteit. Volledige deelneming wordt aangemoedigd in deze geweldig opzwepende en gedenkwaardige gedeelde ervaring waarover nog lang zal worden nagepraat.

 

View photos

Overview

Key Business Benefits

  • Energising a conference
  • Fun & Motivation
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.