Head to Toe Energisers Activities

Head to Toe Yoga stretch with mindfulness

Overview

  • 10 minutes - 40 minutes
  • Indoors and Outdoors
  • Collaborative
  • Minimum: 8
  • Maximum: Unlimited

View photos

Verbind de geest met het lichaam terwijl je van top tot teen energie geeft
Head to Toe Logo

Program outline

Head to Toe is een informele, niet-bedreigende energizer die afgevaardigden leert hoe ze tijdens hun werkdag aan hun persoonlijke gezondheid en mindfulness kunnen werken.

Investeren in de gezondheid en het welzijn van uw personeel heeft een bewezen rendement. Wanneer ze zich af en toe richten op hun ademhaling en hun lichaam rekken, kunnen uw werknemers hun tijd en stressniveaus beter beheersen, waardoor de productiviteit verbetert en het ziekteverzuim afneemt. 

De unieke volgorde van de oefeningen in Head to Toe is ontwikkeld door een gerespecteerde gezondheidsdeskundige als een instant 'opkikker' die gemakkelijk in elke omgeving kan worden uitgevoerd.

Head to Toe kan tijdens een enkele sessie worden uitgevoerd als een zeer effectieve conferentie energizer. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen de oefeningen vervolgens tijdens uw conferentie steeds opnieuw worden geïntroduceerd en voor kortere tijd worden toegepast, op momenten waarop u uw deelnemers opnieuw wilt scherpstellen en van energie wilt voorzien.

Uw team vertrekt uitgerust met zowel de kennis om de technieken uit te voeren als een doelgericht, stap voor stap flipboek met de Head-to-Toe-technieken. Dit flipboek van hoge kwaliteit stelt afgevaardigden in staat om de oefeningen toe te voegen aan hun dagelijkse routine, waardoor het een van de meest waardevolle conferentiegeschenken is die ze ooit zullen ontvangen!

Learning and development outcomes

Investeren in de gezondheid en het welzijn van uw personeel heeft een bewezen rendement. Wanneer ze zich af en toe richten op hun ademhaling en hun lichaam rekken, kunnen uw werknemers hun tijd en stressniveaus beter beheersen, waardoor de productiviteit verbetert en het ziekteverzuim afneemt. Head to Toe is een informele, niet-bedreigende energizer die afgevaardigden leert hoe ze tijdens hun werkdag aan hun persoonlijke gezondheid en mindfulness kunnen werken. De unieke volgorde van de oefeningen in Head to Toe is ontwikkeld door een gerespecteerde gezondheidsdeskundige.

View photos

Overview

Key Business Benefits

  • Corporate Responsibility
  • Energising a conference
  • Fun & Motivation
  • Managing change

Send enquiry

Fields with * are required.