Shake It! air dj team building

Shake It! Air DJ Collectieve muziek video game

Overview

 • 15 minutes - 30 minutes
 • Indoors
 • Collaborative
 • Minimum: 8
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Wie heeft er nou niet van gedroomd om in een band te spelen? De duizenden uren van oefenen die hiervoor nodig zijn maakt dit voor de meesten onbereikbaar. Wat als we dit paradigma veranderen en dit opwindende gevoel binnen een paar minuten voor iedereen beschikbaar maken?
Shake It! Air DJ Logo

Program outline

Shake It! Air DJ is de nieuwste muzikale release die gebruik maakt van de populaire Shake It! webgebaseerde technologie om je team tot leven te brengen in een collectieve urban dance-muziekstijl, Daft Punk-ervaring.

Shake It! is een gigantisch, op beweging gebaseerde, muzikale videogame waarbij de smartphones van deelnemers worden gebruikt als controllers. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor het spelen van het juiste geluid in het juiste tempo, in realtime scoren van punten voor zijn team, maar ook voor als een groep produceren van muziek. Denk aan een gigantische 'Guitar Hero' waarbij elk joypad zijn eigen geluid produceert: gitaren, toetsen, snaren en hoorns, waarbij afzonderlijke onderdelen worden gespeeld die harmonieus (of niet!) bij elkaar passen.

Op het evenementen beeldscherm volgen de deelnemers onze speciale bewegende score-interface, waar een systeem van bewegende kleuren hen vertelt wanneer en wat ze moeten spelen. Aan elke individuele speler wordt in de vorm van geluid onmiddellijke feedback gegeven (net zoals een echt instrument zou doen), en aan elk team in de vorm van een zich ontwikkelende score en bonussen.

Tientallen jaren internationale ervaring met het ontwikkelen van muzikale teambuilding heeft ons ertoe gebracht deze op bewegingen gebaseerde, volledig compatibele web-app te ontwikkelen die elk gewenst geluid kan afspelen. U kunt in onze catalogus uit nummers kiezen die het meest van toepassing zijn op uw evenement. Verschillende nummers kunnen gekozen en gebruikt worden als energizers tijdens uw conferentie.

Shake It! kan tegelijkertijd op verschillende locaties worden gespeeld: muziek wordt gespeeld en scores worden in realtime verzameld, op elke locatie voor de ogen van opgewonden deelnemers. Geen behoefte aan multiplexing of geeking, onze interface is webgebaseerd en werkt op elke computer of telefoon die is verbonden met internet.

Learning and development outcomes

Uw groep bereikt het schijnbaar onmogelijke: zonder eerdere muzikale ervaring samen een muziekstuk spelen. De interface is instinctief, boeiend en elke deelnemer moet een tokkelende beweging maken, waarbij elk team gelijktijdige bewegingen moet uitvoeren.

Al is Shake It! een energizer, het leert de deelnemers ook om hun vaardigheden correct te evalueren door de juiste hoeveelheid noten te kiezen die ze moeten spelen, waardoor ze het onmogelijke kunnen bereiken zonder dat het ze teveel wordt. Ze realiseren hun eigen mogelijkheden en verleggen zonder gevoelens van schaamte of geremdheid hun individuele grenzen. 

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Energising a conference
 • Exploring Excellence
 • Fun & Motivation
 • Team Dynamics
 • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.