fun team building activity finale

Flat Out: Pyramids Mega 3D piramide puzzel

Overview

 • 1 hour - 2 hours
 • Indoors and Outdoors
 • Collaborative
 • Minimum: 20
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Een leuke teambuildingsactiviteit waarin teams hun probleemoplossende vaardigheden aanwenden om een mega piramide te bouwen uit een plat verpakte puzzel.
Flat Out Pyramids Logo

Program outline

In deze innovatieve en leuke teambuildingsactiviteit wordt elk team voorzien van apparatuur, gereedschappen en gedetailleerde bouwplannen met als taak samen te werken om van een prefab pakket een gigantische piramide te maken. Probleemoplossend vermogen is vereist om een reeks vormen te maken en ze vervolgens om te vormen in een piramide - het is net een gigantische 3D-puzzel!

Teams moeten beschikken over uitstekende vaardigheden op het gebied van tijd en middelenbeheer om het project op tijd en met beperkte middelen af te ronden. Dit omvat het communiceren en samenwerken, ervoor zorgen dat iedereen in het team een taak heeft en enthousiast betrokken is bij het leveren van een accuraat eindresultaat.

Eenmaal gebouwd versieren teams hun piramide met slogans en kleuren, die geharmoniseerd kunnen worden om uw merkboodschap, conferentiethema of wellicht een goed doel naar keuze te versterken. De versiering van elke piramide moet als een uniform ontwerp werken wanneer het wordt samengevoegd met andere segmenten van de piramide.

De uitdaging gaat verder in een voor alle groepen bevredigende collaboratieve teambuildingsactiviteit, wanneer alle teams samenkomen om uit de piramide van elk individueel team één gigantische piramide te bouwen. Een extra complexe dimensie wordt toegevoegd als u een teambuildingsactiviteit probeert uit te voeren voor een grote groep van meer dan 1000 mensen, het is echter meer dan mogelijk en de resultaten zijn ongelofelijk! Een groot gevoel van prestatie en eenheid wordt bereikt als iedereen het eindresultaat bewondert!

Learning and development outcomes

In het oude Egypte was een piramide veel meer dan een gebouw; het stond symbool voor het vermogen van de mens om het toeval te overwinnen en een prachtig bouwwerk te creëren die de tand des tijds zou doorstaan. Naast het constructiegedeelte van de oefening overwinnen teams probleemoplossende elementen, netwerken ze op vele niveaus en uiten ze zich op een creatieve manier.

Deze populaire teambuildingsoefening begint met een 'ik-focus', omdat deelnemers aan hun deel van de puzzel werken, waarbij middelenbeheer en kwaliteitscontrole essentieel zijn om ervoor te zorgen dat de fundamentele bouwstenen op tijd en volgens hoge normen worden geproduceerd.

‘Team focus’ volgt als individuen samenkomen in een interactieve probleemoplossende oefening die de volgende fase van bouwstenen creëert. 'Gehele groepsfocus' is dan vereist om het gemeenschappelijke doel te bereiken om alle elementen te combineren in een samenhangende piramide. Uw bedrijfsboodschap op maat wordt meteen versterkt omdat het deel uitmaakt van de uiteindelijke constructie.

Het staat fier overeind als een herinnering aan de kracht van het naar een doel toe werken. 

Corporate Social Responsibility ideas Corporate Social Responsibility Logo

Een voorbeeld van het gebruik van Flat Out Pyramid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dat de deelnemende teams "sponsoring" kunnen zoeken voor het evenement plaatsvindt. Met het geld van sponsors kunnen ze de piramide versieren en geld ophalen voor uw favoriete goede doel. Beloon de sponsors door ze een segment van de piramide te geven dat voorzien is van hun merk of door hen een foto van het eindresultaat te sturen.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Brand Awareness
 • Customer Service
 • Cross Functional co-operation
 • Energising a conference
 • Exploring Excellence
 • Fun & Motivation
 • Networking
 • Project planning
 • Strategy Communication
 • Team Dynamics
 • Visualising The Future

Send enquiry

Fields with * are required.