team building activities wine

Calling The Shots Teams strijden in proeven and mengen

Overview

  • 1 hour - 2 hours
  • Indoors
  • Competitive
  • Minimum: 8
  • Maximum: Unlimited

View photos

Calling The Shots is een leuke, energieke en competitieve oefening om uw team te laten kennismaken met de wereld van proeven en mengen.
Calling the Shots logo

Program outline

Weet u het verschil tussen een Bordeaux, Bourgogne of Rioja zonder naar het etiket te kijken? Bent u in staat om een wijn te identificeren, door alleen een hint van zwarte bessen, chocolade, munt of gestoofde pruimen?

Of u uzelf nu als een expert beschouwt of u gewoon een 'lekkere slok' waardeert, Calling the Shots is perfect voor u. U ontdekt de taal van de wijn, leert de technieken van het proeven en mengen, en stelt vervolgens uw vaardigheden op de proef. Nadat onze experts u hebben laten kennismaken met de wijnwereld, kunnen de teams alles proeven, van topklasse wijnen tot goedkoop bocht. De geheimen van de sommelier worden onthuld terwijl de deelnemers vertrouwd raken met de taal en smaken van de wijnen van de wereld.

Nu volgt de uitdaging. Geblinddoekt zullen de teams worden gevraagd om het land van herkomst, de druivensoort, het oogstjaar en de prijsklasse van een selectie wijnen te raden. Met hun nieuwe vaardigheden zullen de deelnemers verbaasd staan over hun vermogen om te indentificeren. Ze worden vervolgens geïntroduceerd in de kunst van het mengen en zullen hun eigen unieke mix van fijne wijnen creëren. Vervolgens presenteren ze hun blend met behulp van de taal van de wijn en krijgen ze een expertbeoordeling voor hun inspanningen.

Het winnende team wordt beloond met een gids over wijn en een Wijn Master Prijs wordt aangeboden aan degene die de meest unieke benadering van wijnwaardering heeft laten zien. 

Learning and development outcomes

Het is een activiteit die door deelnemers als competitief en tegelijkertijd ontspannend wordt genoemd, waarbij veel plezier gegarandeerd is. Calling the Shots is de perfecte ijsbreker of begeleider voor bij een diner of avondbijeenkomst. Het smaakt ook nog eens geweldig!

Tijdens deze activiteit werken medewerkers actief samen. Er ontstaat een gezamenlijke herinnering die het teamgevoel in de periode daarna alleen nog maar zal versterken.

View photos

Overview

Key Business Benefits

  • Fun & Motivation
  • Stimulating Creativity
  • Team Dynamics
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.