That Was The Year That Was Teamwork Activities

That Was The Year That Was Diner quiz met videorondes rond een bepaald thema

Overview

  • 30 minutes - 2 hours
  • Indoors
  • Competitive
  • Minimum: 10
  • Maximum: Unlimited

View photos

Een snelle en zeer boeiende conferentie of na het diner evenement dat de sterke punten van de individuen benadrukt en teambuilding stimuleert.
That Was The Year That Was Logo

Program outline

That Was The Year That Was is een losse combinatie van al uw favoriete quizshows. Zij neemt teams mee terug in de tijd met behulp van archiefmateriaal, fotomontages, muziek en geluidsfragmenten.

Op basis van hun reactievermogen en observatie moeten de teams putten uit de kennis van ieder lid en snel samenwerken om te beslissen over hun juiste antwoorden en hun scorekaarten in te vullen. Met vragen over sport, films, muziek, wereldgebeurtenissen en trivia is er voor elk wat wils. Er kunnen aanvullende vragenrondes worden toegevoegd om het beste bij uw publiek, conferentieboodschap en thema te passen.

Hoewel de archieffragmenten en vragen altijd grappig zijn, zullen de opmerkingen van de teams het evenement echt tot leven brengen. De leukste reacties worden tussen de rondes door teruggekoppeld aan de deelnemers voordat de juiste antwoorden bekend worden gemaakt. Om de spanning op te bouwen en de betrokkenheid tijdens de quiz te verzekeren, blijft de identiteit van de winnende teams tot de laatste vraag een mysterie.

That Was The Year That Was is een fantastisch teamuitdaging die een veilige manier is om een leuke en onvergetelijke ervaring te creëren en tegelijkertijd de conferentie boodschap en teamgeest te versterken.

Learning and development outcomes

That Was The Year That Was is een populaire en buitengewoon vermakelijke quiz die een breed scala van onderwerpen beslaat waarmee iedereen kan worden betrokken. Het benadrukt de individuele verschillen en leidt tot een waardering voor andermans kennis en vaardigheden in een ontspannen, leuke en informele manier.  Dit is een snel en uiterst interactief evenement waarbij teamwerk, geheugen en herinneringen worden getest. That Was The Year That Was betekent ook een hoop plezier en humor.  Een onvergetelijke activiteit waar nog lang over nagepraat zal worden!

View photos

Overview

Key Business Benefits

  • Fun & Motivation
  • Risk management
  • Stimulating Creativity
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.