Trash Or Treasure Team Building Activity

Trash Or Treasure Raad de waarde van een antiek stuk

Overview

  • 30 minutes - 2 hours
  • Indoors
  • Competitive
  • Minimum: 8
  • Maximum: Unlimited

View photos

Retro activiteit waarin which teams moeten bepalen of voorwerpen kitch of kunst zijn.
Trash or Treasure Logo

Program outline

Is het rommel of is het een schat? De vraag die door duizend potentiële verzamelaars wordt gesteld.

Hoe vaak hebben we iets gezien in een tv-programma dat heel waardevol was en gezegd: "Mijn moeder had er zo een, maar ze heeft het weggegooid"?

De handel in antiek en verzamelobjecten verandert snel en wat eens een gewoon object, een wegwerpitem of gewoon 'rommel' was, kan nu hoge prijzen opbrengen bij verzamelaars over de hele wereld. Weet jij wat een originele Chopper-fiets in perfecte staat nu waard is, of een Sinclair C5, of plastic speelgoed weggegeven door een fastfoodketen? Nou, Trash or Treasure kan precies zijn wat je nodig hebt.

De verzamelobjecten van "vandaag" zijn voorwerpen uit de populaire cultuur, film en muziek, evenals speelgoed (nooit mee gespeeld en inclusief de uiterst belangrijke doos), technologie, kitsch, huishoudelijke artikelen en verzamelingen uit alle lagen van de bevolking. De markt, mede dankzij het Internet, creëert zijn eigen vraag. De sleutel is om te weten wat 'hot' is, wat niet is en wat er in de toekomst 'hot' zal zijn.

Trash or Treasure geeft deelnemers de mogelijkheid om de waarde te raden van een breed scala aan verzamelobjecten van de afgelopen 50 jaar - van een camera, een nieuwe radio en speelgoedrobot tot een retro televisie, een zeldzaam tijdschrift en een limited edition 45 toeren single. Alles mag voorzichtig aangeraakt worden, terwijl de teams door de voorwerpen gaan om te raden wat hun leeftijd, oorspronkelijke prijs en huidige waarde is.

Een leuke, verfijnde en informatieve ervaring, Trash or Treasure biedt een hoogst wenselijke onderbreking voor een avondevenement of pre-diner receptie.

Learning and development outcomes

Trash or Treasure is een uniek hulpmiddel bij het netwerken die op een slimme manier discussie, humor en verhalen stimuleert om een sociale en positieve sfeer te creëren. Effectieve communicatie en besluitvorming zijn nodig om te zorgen dat de uitkomsten van het raden het hele team weerspiegelen en niet slechts van één persoon. Een boeiend en actueel thema, Trash of Treasure, laat deelnemers met blijvende herinneringen en verbindingen achter.

View photos

Overview

Key Business Benefits

  • Fun & Motivation
  • Networking
  • Risk management
  • Stimulating Creativity
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.