Uke Can Do It Team Building Ukulele Music Fun

Uke Can Do It! Ukulele muzikale magie

Overview

  • 30 minutes - 1 hour
  • Indoors
  • Collaborative
  • Minimum: 8
  • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Laat remmingen los, breng mensen bij elkaar en creëer muzikale magie uit Hawaï als je op de ukelele speelt.
Uke Can Do It logo

Program outline

Uke Can Do It is een geheel nieuwe ervaring die de rauwe kracht van massale ukeleles aanwendt - het brengt mensen bij elkaar, laat stress los en laat ze in minder dan een uur een Hawaïaanse stijl creëren.

Uke Can Do It is kostenbesparend, flexibel en zeer eenvoudig binnen uw conferentieschema in te passen. Het is een fantastisch hulpmiddel om na een pauze een vergadering te beginnen of het energieniveau te verhogen. Energizer, ijsbreker en teambuildingssessie in één.

De ukelele staat opnieuw in de belangstelling en dankzij groepen als het Ukulele-orkest van Groot-Brittannië zorgt dit eenvoudig te beheersen instrument over de hele wereld voor een glimlach. Als je eenmaal een paar akkoorden hebt geleerd, wordt een ukelele een echte karaoke machine, een iPod die niet opnieuw hoeft te worden opgeladen en een sleutel tot een hele nieuwe wereld van plezier en supersterdom.

Begeleid door twee charismatische Ukulele-meesters leren deelnemers akkoorden, trucjes en routines en zullen ze binnenkort bekende van klassiek, rock and roll en punk melodieën beheersen. Het hoogtepunt van de ervaring is een vertolking van een Hawaiiaans lied compleet met gezangen, dansen en traditionele bloemen leis. Na 30 minuten van deze energiegevende en plezierige ervaring hebben de deelnemers bewezen dat ze het 'kunnen' en zijn ze verslaafd zijn aan het gelukkigste instrument ter wereld.

Eventueel kunnen afgevaardigden hun eigen speciale merk Ukulele mee naar huis nemen.

Learning and development outcomes

Van muziek is bekend dat het stress tegengaat, het is opbeurend en het creëert eenheid. Uke Can Do doet dat met een leuk en gelukkig instrument, de Ukelele. Deelnemers zijn verbaasd over wat ze in minder dan een uur kunnen bereiken. Deze gebeurtenis creëert een sterk gevoel van persoonlijke prestatie. Na deze energieke en bevredigende ervaring hebben deelnemers bewezen dat ze het 'kunnen' en zijn ze verslaafd aan het gelukkigste instrument ter wereld. Eventueel kunnen deelnemers hun eigen speciale merk Ukulele mee naar huis nemen.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

  • Cross Functional co-operation
  • Fun & Motivation
  • Stimulating Creativity
  • Team Dynamics
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.