Whisky Wisdom Team Building Fun Activity

Whisky Wisdom Welke Whisky is Welk?

Overview

 • 30 minutes - 1 hour
 • Indoors
 • Competitive
 • Minimum: 8
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Stimulerende introductie in de wondere wereld van whisky en prima geschikt als opwarmer voor een pre dinner deductief debat
Whisky Wisdom Logo

Program outline

“Te veel van alles is slecht, maar te veel goede whisky is nauwelijks genoeg.” Mark Twain

Whisky Wisdom biedt een avond van entertainment die uw deductieve vaardigheden op een relaxte manier en in een sociale omgeving zal testen. 

Whisky Wisdom is de perfecte afsluiter van uw conferentie, waarbij teambuilding wordt gecombineerd met de immer populaire zakelijke slaapmuts! Geniet van een stimulerend gesprek, luchtige competitie en een whisky-shot.

Whisky's zijn rijk en divers in smaken - meer dan enige andere gedistilleerde drank. Elk land produceert traditioneel zijn eigen stijl van whisky, maar zelfs binnen die stijl is er een ongelooflijke hoeveelheid whisky's om uit te kiezen. De soorten graan die worden gebruikt, de destillatie methode en de vaten die worden gekozen om te rijpen, maken elke whisky anders. Whisky is een avontuur. Whisky Wisdom nodigt je uit om te genieten van zijn diversiteit.

Na een korte introductie ontvangen teams de regels samen met hun doos met botanische ingrediënten. Op dat moment worden opscheppen en wrijven sterk aangemoedigd, omdat het eindspel gaat om de eerste groep te zijn die de aromaprofielen van enkele van de populairste whiskymerken ter wereld correct identificeert!

Neem een Snuifje…

Met een ruikstrip in de hand, identificeert u elk monster in de aromaset. Deze ogenschijnlijk eenvoudige taak kan snel veranderen in een hilarisch vermakelijke discussie waarin jouw team zal samenkomen en het unaniem eens moeten worden welke welk is.

Welke Whisky is Welk?

Na een combinatie van proeven en snuffelen aan monsterstrips, is het tijd voor u en uw mede-alcoholkenners om de eerste resultaten te maken. Vergelijk de antwoorden, bespreek met uw team en laat de meerderheidsstemmen u meenemen naar de laatste ronde.

Leve de Winnaars! 

Dien uw definitieve antwoorden in en neem deel aan meer conversatie en opschepperij, terwijl de resultaten worden geteld. Jullie collectieve harde werk wordt beloond met een nieuwe ronde whisky's terwijl jullie allemaal nadenken over je nieuwe kennis.

En onthoud, in de woorden van George Bernard Shaw, “Whisky is vloeibare zonneschijn.” 

Learning and development outcomes

Betrek uw team bij het proces van snelle, goed geïnformeerde besluitvorming en de kunst om overtuigende spraak en lichaamstaal te gebruiken om anderen te overtuigen. Deze luchtige netwerkactiviteit zorgt ervoor dat teams ontspannen en lachen terwijl ze luisteren naar de mening van anderen en discussiëren en debatteren over hun weg naar een collectieve beslissing.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Brand Awareness
 • Energising a conference
 • Fun & Motivation
 • Networking
 • Stimulating Creativity
 • Team Dynamics
 • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.