Beatswork corporate teambuilding activity

BeatsWork Inspirerende teambuilder met drummen

Overview

 • 1 hour - 2 hours
 • Indoors and Outdoors
 • Collaborative
 • Minimum: 10
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Met behulp van aanstekelijke Samba ritmes transformeert BeatsWork een groep individuen in een gigantische percussieband. Muziek brengt mensen samen en verbindt iedereen die mee doet.
Beatswork Logo

Program outline

BeatsWork is de meest opwindende teambuildingsactiviteit. Met behulp van de aanstekelijke ritmes van de samba transformeert BeatsWork een groep individuen in een gigantische percussieband - waarin elke persoon zijn rol speelt, op de juiste tijd en op het juiste moment. Oorspronkelijk 25 jaar geleden bedacht door Catalyst Global, is deze teambuildingsactiviteit ontworpen om te inspireren en om opwindend te zijn.

Hoe het werkt

In kleine groepen met een professionele percussionist beginnend, leert je team de basis van samba-beats en breaks. Door verschillende op ritme gebaseerde opwarmingsoefeningen uit te oefenen gaan teams al snel over op de echte instrumenten, waarbij elke groep de verschillende instrumenten en ritmes leert kennen. Naarmate het zelfvertrouwen en de bekwaamheid toeneemt, worden de groepen samengebracht als voorbereiding op een verbluffende en pulserende finale van epische proporties.

Met BeatsWork wordt iedereen erbij betrokken. Zelfs de meest gereserveerde personages stralen al snel van oor tot oor als ze in het ritme van hun collega's staan te stampen, slaan, schudden en drummen. Deze oefening is het perfecte voorbeeld van teamwerk op zijn best. BeatsWork laat zien dat wanneer individuen in teamverband samenwerken, ze in een niet te stoppen kracht veranderen.

Waarom Corporate Drummen met Catalyst Global Team Building?

Als de bedenkers van deze krachtige teambuildingservaring geloven we dat we de beste en meest ervaren leveranciers zijn van teambuilding met behulp van drums. We waren de eersten die 'corporate Samba' introduceerden in Groot-Brittanië en nu hebben over de hele wereld al meer dan een kwart miljoen mensen met Catalyst Global en zijn partners gedrumd - dat zijn meer dan 250.000 ruggengraten die getinteld hebben en 250.000 harten die als één hebben geslagen.

Als een gevoel van eenheid en gedeelde prestaties belangrijk voor u zijn, trakteer uw team dan op BeatsWork - het zal collectief het beste in hen naar boven halen.

Learning and development outcomes

Er zijn veel overeenkomsten met bedrijfsstructuren in de meervoudige lagen van verticale en horizontale integratie die nodig zijn om de ongelooflijke BeatsWork-finale te creëren. Dit impactvolle programma toont het belang van standaard operationele procedures bij het consistent bereiken van topkwaliteit. Als elke deelnemer en team hun rollen vervullen en in synergie werken, is de hele groep succesvol. Dit creëert een resultaat dat groter is dan de som van individuele inspanningen en een gedenkwaardig voorbeeld van de kracht van een gericht gemeenschappelijk doel.

Corporate Social Responsibility ideas Corporate Social Responsibility Logo

Heb je Beatswork ervaren en ben je weggeblazen door het gevoel van eenheid dat deze gebeurtenis creëert? Wat dacht je ervan om deze positieve ervaring met de bredere gemeenschap te delen? Vraag om interne vrijwilligers om dit evenement te organiseren en te faciliteren met waardige groepen in de lokale omgeving - richt een gesponsorde Samba Band op, speel op de kinderafdeling in je plaatselijke ziekenhuis of verpleeghuis. Je manier van geven met de fantastische resultaten van de aanstekelijke teambuildingsactiviteit wordt alleen beperkt door je verbeelding!

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Energising a conference
 • Fun & Motivation
 • Networking
 • Stimulating Creativity
 • Strategy Communication
 • Team Dynamics
 • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.