collaborative team building event

Crescendo Speel in minder dan een uur als een orkest!

Overview

 • 30 minutes - 2 hours
 • Indoors
 • Collaborative
 • Minimum: 8
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

In minder dan een uur tijd wordt uw team een strijkorkest!
Crescendo Logo Catalyst PNG

Program outline

Crescendo is een aangepaste versie van ons zeer populaire teambuildingsprogramma, Orchestrate. In tegenstelling tot Orchestrate vindt Crescendo slechts in één ruimte plaats en duurt het maar een uur, dus het is perfect voor drukke conferenties en krappe budgetten!

Onze unieke aanpak genereert verbluffende resultaten, zelfs wanneer deelnemers geen eerdere muzikale ervaring hebben. Onze instructeurs voorzien de teamleden van een van de twee klassieke strijkinstrumenten: de viool of de altviool. Vervolgens leren ze ze snel de basis van het spelen en leren ze hun aandeel in onze op maat gemaakte compositie. Aan het einde, onder begeleiding van onze op maat gemaakte backing-track, maken de twee secties samen mooie muziek.

Waarom Crescendo?

Veel organisatorische teams zitten vast in de stress van de dagelijkse bedrijfsvoering, waar problemen worden verergerd door slechte communicatie en het plezier vaak moeilijk terug te vinden is. Wanneer een team echter een leuke en creatieve teambuildingservaring zoals Crescendo deelt, kan dit helpen om een manier te vinden naar het oplossen van deze moraal- en communicatieproblemen.

Muzikale teambuilding activiteiten laten teams in een frisse context contact maken, op een aangename manier en die creatief is. Frisse contexten zoals deze kunnen de verbroken relatiedynamiek herstellen. Crescendo stelt uw team ook in staat om een ogenschijnlijk onmogelijke uitdaging te overwinnen door middel van coöperatieve inspanningen, die banden helpt repareren en laat groeien. 

Crescendo werkt even goed tussen conferentiesessies in of na het diner. Het is een budgetvriendelijke maar elegante teambuildingsactiviteit die kan plaatsvinden in een enkele ruimte met een minimum aan verstoring en met een maximaal positief resultaat.

Voor een gegarandeerd kwalitatief muzikaal resultaat, neem nu contact met ons op om uw team te laten genieten van de voordelen van dit ongelooflijke teambuildingsprogramma.

Learning and development outcomes

Niet veel mensen kunnen binnen een uur klassieke muziek leren spelen, maar een team van mensen dat in synergie werkt kan dat wel. In veranderende markten is het van vitaal belang dat teamleden in staat zijn om snel hun vaardigheden en rollen aan te passen. Zo blijft de effectiviteit van het team behouden om met optimale snelheid en efficiëntie te handelen en te reageren. Crescendo bereikt dit en nog meer, waarbij deelnemers verbaasd zijn over wat ze in een beperkte tijd kunnen bereiken voordat ze live gaan optreden.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Cross Functional co-operation
 • Energising a conference
 • Exploring Excellence
 • Fun & Motivation
 • Stimulating Creativity
 • Team Dynamics
 • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.