Orchestrate Music Corporate Activities

Orchestrate! Team speelt binnen 2 uur als een symfonie orkest

Overview

 • 2 hours - 3 hours
 • Indoors
 • Collaborative
 • Minimum: 25
 • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Kijk verder dan de aangenomen beperkingen om binnen twee uur een symfonieorkest te vormen!
Orchestrate Logo

Program outline

Een krachtige en emotionele muzikale uitdaging met afgevaardigden die als een symfonieorkest onder het stokje van de dirigent samenkomen.

Ze zeiden dat het niet kon. Ze zeiden dat het niet mogelijk was. Ze zeiden dat we gek waren. Maar we hebben het gedaan en we hebben bewezen dat het mogelijk is om een groep mensen zonder muzikaal talent binnen 90 minuten om te zetten in een echt symfonieorkest. Dit is Orchestrate! - een sensationele teambuildingservaring die uw mensen zal transformeren en ze zal samenbrengen als nooit tevoren.

Deelnemers leren echte instrumenten bespelen, inclusief strijkers, houtblazers, koperblazers en percussie. Nadat de instrumenten zijn gekozen, werken ze in afzonderlijke secties onder begeleiding van deskundige musici. Wanneer ze het onder de knie hebben, komen ze samen als een machtig symfonieorkest onder het stokje van de dirigent om een speciaal geschreven, vijf minuten durend muziekstuk te spelen. Het effect is opwindend.
Het resultaat van Orchestrate is ongetwijfeld een gedeelde ervaring die nooit meer zal worden vergeten.

Learning and development outcomes

Een orkest is waarschijnlijk één van de beste voorbeelden van samenwerking binnen een team. Orchestrate! is zonder twijfel een van onze meest veeleisende en uitdagende evenementen. Het zal uw mensen hun volle potentieel laten ontwikkelen en voorbij hun zelf veronderstelde beperkingen brengen. Het vereist hard werken, totale concentratie en echt teamwerk. Maar hoe moeilijk deze uitdaging ook is, de beloning is een ervaring die nooit zal worden vergeten. Een symfonieorkest is waarschijnlijk een van de beste voorbeelden van een team dat als één werkt. Emotioneel en creatief moeten de spelers op elkaar worden afgestemd en moeten mensen die verschillende taken uitvoeren, samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Het is een ervaring die tot nu toe alleen beschikbaar was voor de toegewijde muzikant.    

Ze zeggen dat muziek de kracht heeft om mensen te bewegen. Orchestrate! kan je team bewegen om iets te bereiken.

Corporate Social Responsibility ideas Corporate Social Responsibility Logo

Orchestrate is een onvergetelijke extravaganza waarbij de deelnemers zich echt verheven voelen. Waarom dat gevoel niet delen? Nodig anderen uit om met u mee te doen en sponsor hun plek in het orkest. Heeft u iets met een externe organisatie met personen die deze kans echt zouden waarderen? Voorafgaand aan het evenement zou u misschien wedstrijden kunnen opzetten tussen lokale scholen waarbij leerlingen hun plaats kunnen verdienen. Overweeg na het evenement een aantal klassieke instrumenten te schenken.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

 • Energising a conference
 • Exploring Excellence
 • Fun & Motivation
 • Project planning
 • Team Dynamics
 • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.