Travel Show Team Building City Challenge

Travel Show Maak een mini reisdocumentaire

Overview

  • 2 hours - 4 hours
  • Outdoors
  • Competitive
  • Minimum: 10
  • Maximum: Unlimited

View photos

View videos

Teams worden belast met het verkennen van een stad of locatie om een mini reisdocumentaire te onderzoeken, scripts te maken, te repeteren en te filmen.
Travel Show Logo

Program outline

Ze zeggen dat reisspecialisten de beste baan ter wereld hebben! Is uw personeel klaar om deze rol op zich te nemen in één van de spannendste locatie gebaseerde teambuilding evenementen ooit?

Het is een veeleisende uitdaging om een zeer efficiënt op locatie filmende TV productie-eenheid te worden. Teams moeten zorgvuldig hun middelen beheren en zoeken naar een goede verdeling in duidelijke rollen: presentatoren, cameraploeg, geluid, locatiebeheer, rekwisieten en natuurlijk, regisseur. Kennismaking met het hart en de ziel van de plaats is cruciaal. Geen reisshow is compleet zonder dat de presentator grijnzend zich een plaatselijke lekkernij laat smaken of een blijvende unieke ervaring ervaart zoals vastgebonden worden op de rug van een kameel!

Om te slagen moet elk videoreisverslag van de teams voldoen aan bepaalde specificaties: een rijke verscheidenheid aan locaties, historische gebouwen, markten, culturele attracties en interviews ter plaatse met de lokale bevolking.

Creatieve camerahoeken, couleur locale en goed gemaakte films zullen het verschil maken. Tijdens de finale genieten teams, bekritiseren ze andere deelnemende shows en vertrekken ze met een geweldige herinnering aan hun bezoek.

Travel Show biedt een creatieve en avontuurlijke manier om uw conferentie of vergaderlocatie te verkennen. Het is ook een teambuilding ervaring die u niet mag missen.

Learning and development outcomes

Een uiterst efficiënt op locatie filmende productie-eenheid worden is een veeleisende uitdaging. Teams moeten middelen plannen, beslissen wie welke rol zal spelen - presentatoren, cameraploeg, geluid, locatiebeheer, rekwisieten en regisseur. Dit leuke en lonende evenement is een geweldige manier voor deelnemers om zichzelf, elkaar en hun lokale omgeving te ontdekken. Een mooie gezamenlijke ervaring delen kan worden gebruikt voor evaluatie en reflectie, lang nadat de activiteit voorbij is.

View photos

View video

Overview

Key Business Benefits

  • Energising a conference
  • Exploring Excellence
  • Stimulating Creativity
  • Uniting Teams

Send enquiry

Fields with * are required.